Event

Framtidens entreprenör – samhällsentreprenören.

Kursen Samhällsentreprenörskap för kreativ utveckling riktar sig till de som vill lära sig vad samhällsentreprenörskap är och hur det är en del av framtidens samhällslösningar. Kursen är en distansutbildning som ger 30 högskolepoäng, i regi av institutionerna för företagsekonomi och kvalitetsteknik vid Mittuniversitetet.

Förutom att titta närmare på fenomenet samhällsentreprenörskap, lär man sig även om olika ledarskaps- och organisationslösningar för samhällsentreprenörer, hur man hittar finansiering och hur stödsystemet ser ut. Kursen ska ge färdigheter som gör att man kan planera och genomföra studier av samhällsentreprenöriella initiativ och redogöra för hur samhällsentreprenörskap ger ökat kundvärde.

Utbildningen är en del i Mittuniversitetets satsning på samhällsentreprenörskap. Den 7-8 oktober arrangerar de även ett seminarium på temat, läs mer och anmäl dig här. Då kan man bland annat höra mer om utbildningen, samt få veta mer om arbetet med Mötesplatsen för social innovation och samhällsentreprenörskap.

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *