Event

Det händer mycket i november

Nästa vecka, den 10 november arrangeras TEDxHornstull. En konferens som samlar människor för att tillsammans dela en TED-liknande upplevelse. Till TEDxHornstull är föreläsare från Sverige, Storbritannien och Holland inbjudna att dela med sig av sina tankar och inspirera publiken under temat ”hållbar förändring”.

Den 13 november är det dags för KPH Awards i den danska huvudstaden. Det är en tävling för unga kulturella och sociala entreprenörer i Malmö och Köpenhamn. Tre danska och tre svenska finalister är utvalda och kommer att presentera sina projekt under en finalkväll i Köpenhamn den 13 november. Mötesplatsen för social innovation och samhällsentreprenörskap har haft äran att sitta i den svenska juryn.

Den 15-16 november arrangeras Good Deals UK– Storbritanniens största konferens om sociala investeringar.

17-18 november är det både digitala möjligheter och landsbygdsutveckling på schemat. Då arrangeras SIME och SIME non-profit i Stockholm och på Sätra Brunn kan man vara med på Lokalekonomidagarna.

På kvällen den 18 november i Malmö arrangerar Mötesplatsen för social innovation och samhällsentreprenörskap en första Salong Sociala Innovationer.

Den 18-19 november arrangerar Nobelmuseet, i samarbete med Sociologiska institutionen vid Uppsala universitet att Nobelpristagare Jane Addams fyller 150 år i år, med att arrangera den första Jane Addams-konferensen om socialt entreprenörskap någonsin. 

Den 30 november bjuder SEB och Sydsvenska Handelskammaren in till ett lunchmöte om CSR och samhällsengagemang. SEB har frågat knappt 1.500 företagare hur de ser på samhällsengagemang, välgörenhet och andra CSR-frågor.

Har vi glömt något? Maila oss gärna, samhallsentreprenor@gmail.com.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *